ερντογάν φον ντερ λαιεν

Τηλεδιάσκεψη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ.


Diaboyleyseis Erntogan Fon Nter Laien Sthn Toyrkia Ameiwtes Oi Proklhseis Pros Thn Ellada

Μπορεί η συνάντηση της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να είχε ατζέντα τις ευρωτουρκικές σχέσεις ωστόσο αυτό που.

ερντογάν φον ντερ λαιεν. Φον ντερ Λάιεν στέκεται όρθια και αμήχανη κοιτάζοντάς τους και χωρίς να γνωρίζει πού θα καθίσει η. Φον ντερ Λάιεν σε Ερντογάν. Τετ α τετ ο Ερντογάν με Ντράγκι και φον ντερ Λάιεν στη Σύνοδο Κορυφής της G20.

Ερντογάν - Μισέλ - Φον ντερ Λάιεν. Η προσβολή κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που αναγκάσθηκε να καθίσει σε έναν απομακρυσμένο καναπέ μακριά από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τον Ταγίπ Ερντογάν κατά. Να εξεταστεί η έως τώρα εφαρμογή της δήλωσης του 2016 - ΒΙΝΤΕΟ 1109 μμ Δευτέρα 09 Μάρ 2020 1109 μμ Δευτέρα 09 Μάρ 2020.

Μισέλ και φον Ντερ Λάιεν παρουσίασαν την ισορροπημένη πρόταση της ΕΕ για μια προοδευτική αναλογική και αναστρέψιμη ατζέντα αναφέρει. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με tweet στον λογαριασμό της προεδρίας της Κομισιόν έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με τον Ερντογάν αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το προσφυγικό. Την πρώτη τους διμερή συνάντηση μετά το διπλωματικό επεισόδιο του sofa gate είχαν πριν από λίγο στην Ρώμη ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην G20 όπως.

Στο επίκεντρο της συζήτησης όπως αναμενόταν βρέθηκαν τα ελληνοτουρκικά και η επανέναρξη. Την πρώτη τους διμερή συνάντηση μετά το διπλωματικό επεισόδιο του sofa gate είχαν στη Ρώμη ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Ειδήσεις - Δεν ήταν λίγες οι αμήχανες στιγμές κατά τη χθεσινή συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τους ευρωπαίους αξιωματούχους Σαρλ Μισέλ και Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

Τηλεδιάσκεψη Μισέλ φον ντερ Λάιεν Ερντογάν ενόψει Συνόδου Κορυφής Εν αναμονή της έκθεσης του ύπατου εκπροσώπου της ΕΕ. Συνάντηση Ερντογάν με φον ντερ Λάιεν και Ντράγκι Newsroom. για την Εξωτερική Πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις.

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ συναντήθηκαν χτες το μεσημέρι σην Άγκυρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. G20 Συνάντηση Ερντογάν με Φον Ντερ Λάιεν έξι μήνες μετά το sofa-gate Για πρώτη φορά μετά το διπλωματικό επεισόδιο του sofa-gate Ερντογάν και Φον Ντερ Λάιεν συναντήθηκαν στο περιθώριο της Συνόδου των G20. Να μην χάσει η Ελλάδα άλλη μια ευκαιρία για διπλωματία Newsroom Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 - 2045.

Αυστηρό μήνυμα Φον Ντερ Λάιεν προς Ερντογάν για τους μετανάστες. 1 μέρα πριν. Ερντογάν να κάθονται στις δύο πολυθρόνες ενώ η κ.

Πρώτο τετ-α-τετ Ερντογάν με φον ντερ Λάιεν μετά το sofa gate. Η επικεφαλής της Κομισιόν έκανε λόγο για μια καλή συζήτηση με τον Τούρκο πρόεδρο αναφορικά με την εφαρμογή των. Την πρώτη τους διμερή συνάντηση είχαν στην Ρώμη ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και η.

0142 45 λεπτά πριν. Εξηγήσεις για το λόγο για τον οποίο δεν αντέδρασε όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άφησε όρθια την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο Σαρλ Μισέλ. Ολοκληρώθηκε η διμερής συνάντηση του πρωθυπουργού της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι με τον.

Θα υποδεικνύουμε κάθε μονομερή ενέργεια Τουρκίας εναντίον Ελλάδας ή Κύπρου. Ερντογάν σε Φον ντερ Λάιεν. Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να στέκεται όρθια μπροστά στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν καθώς δεν είχε.

Τηλεδιάσκεψη διάρκειας 40 περίπου λεπτών είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.


O Erntogan Afhse Or8ia Thn Oyrsoyla Fon Nter Laien Newsbeast


H Oyrsoyla Fon Nter Laien Kai O Kanapes Toy Erntogan H Efhmerida Twn Syntaktwn


Erntogan Fon Nter Laien Poly8rona Orgh Stis Bry3elles Ta Bazoyn Me Ton Misel Alphafreepress Gr


Thlediaskepsh Oyrsoyla Fon Nter Laien Kai Tagip Erntogan To Sabbato Liberal Gr


O Erntogan Afhse Or8ia Thn Oyrsoyla Fon Nter Laien Video Athens Voice


Fon Nter Laien Me Erntogan Syzhthsame Thn Katastash Twn Sxesewn Ee Toyrkias Skai


Orgh Stis Bry3elles Gia To Kapsoni Erntogan Sth Fon Nter Laien Giati O Sarl Misel Den Ekane To Aytonohto Kosmos Iefimerida Gr


Fon Nter Laien To 3eka8aro Mhnyma Ths Ston Erntogan Gia Thn Kypro Skai


Amhxania Sth Synanthsh Erntogan Misel Fon Nter Laien Ka8isan Se Proedrikes Karekles Kai Thn Afhsan Or8ia Lifo


Ti 8a Syzhthsoyn Misel Kai Fon Nter Laien Me Ton Erntogan Ayrio Sthn Agkyra Eidhseis Nea To Bhma Online


Sthn Toyrkia 6 Aprilioy Fon Nter Laein Kai Misel H Synanthsh Me Erntogan Skai


Erntogan Afhse Or8ia Thn Oyrsoyla Fon Nter Laien Sth Synanthsh Vid Businessnews Gr


Misel Kai Fon Nter Laien Se Erntogan Oxi Se Monomereis Energeies Kata Ths Politikh Eidhseis


Toyrkia O Erntogan Ebale Thn Fon Nter Laien Ston Kanape


Antidraseis Apo Ee Gia Thn Prosbolh Erntogan Sthn Fon Nter Laien Cnn Gr


Binteo O Erntogan Afhse Th Fon Nter Laien Xwris 8esh


Se 8etiko Klima H Thlediaskepsh Fon Nter Laien Erntogan


Erntogan Se Fon Nter Laien Oi Ma3imalistikes 8eseis Elladas Kai Kyproy To Problhma Sth Mesogeio E8nos


Von Der Leyen Tells Erdogan Talks With Greece Essential For Stability In East Med Ekathimerini Com

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here